Oversikt over hunderaser med kommentarer fra hundefolk
Hunderase  ›  Hunderaser P-R  ›  Riesenschnauzer

Riesenschnauzer

Riesenschnauzer, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, riesenschnauzer

Riesenschnauzer: Bli kjent med rasehundene Riesenschnauzer her.

Riesenschnauzer er i FCI gruppe 2 og seksjon 1 (kveghunder) med rasenummer 181.

Kan bli brukt som vakthund. Denne rasen blir brukt som politihund. Rasen kommer fra Tyskland. Bør sosialiseres tidlig for å unngå at hunden blir fiendtlig mot andre hunder. Riesenschnauzer er en rase som røyter lite. Disse hundene regnes som barnevennlige, og er hele familiens kjæledegge. Energibunt som krever mye mosjon. Riesenschnauzer har i noen tilfeller visse problemer med helsen. Enkelte hunder av denne rasen kan utvikle HD. Ørende er stående. Relativt muskuløs rase. Korthalet. Disse hundene har âEURoesjeggâEUR?. Den forventede levealder for Riesenschnauzer er 12 til 15 år.

Riesenschnauzer har følgende alias: Riesenschnauzer. I Polen kalles den Sznaucer olbrzym. Rasen heter på finsk Suursnautseri. Spansk rasebetegnelse er Schnauzer Gigante på disse hundene. Schnauzer Riesenschnauzer kalles den i Italia. Schnauzer géant er hunderasens navn på fransk. Riesenschnauzer heter den på tysk. Giant Schnauzer er engelskspråklig betegnelse.

Riesenschnauzer erfaringer

Dette sier leserne om Riesenschnauzer:

Super venn
Heidi (13.10.2015)

Har hatt Riesen i 23 år. Hun jeg har nå er den 3 jeg har. Gir du de utfordringer både fysisk og psykisk, får man en herlig stabil hund som er lojal . Kan ikke tenke meg en annen rase. Hund med stor personlighet, humor og masse energi :) Og med masse KJÆRLIGHET

Kuperes ikke.
Gjest (29.05.2015)

De har ikke ører eller hale som på bildet eller i beskrivelsen med mindre de kuperes, noe som har vært ulovlig i Norge siden godt før Internett. Rart det da ikke er med i teksten her.

Mitt valg over alle andre!
Lene (28.05.2015)

Nå har vi hatt riesen i 41 år. Så lenge den får en god grunnoppdragelse og ikke får være "Sjefen" i familien, så blir dette den beste familiehund. Vi overtok en hund 3 år gammel, den klarte vi ikke å få til å bli den gode hunden, men alle vi har hatt fra de var små, har vært helt fantastiske. Den vi har nå er bare herlig både mot mennesker og andre dyr. Hun elsker at unger kommer til henne og leker, hun elsker når det kommer fremmede hunder, og hun har fått mange små hunder til å miste redselen for store hunder. Kjempegod turkamerat og veldig god selskapsdame. Hun er nr. 6 i rekken. Lett å ha med å gjøre og veldig glad.

Den forventede levealder for Riesenschnauzer er
Bjørnar (16.09.2010)

Den forventede levealder for Riesenschnauzer er 12 til 15 år, skrives det her. Min levde til den ble 16 1/5, som er svært lenge for disse hundene!

En krevende og livlig hund
Bjørnar (16.09.2010)

Før du blir sjarmert i senk av en hunderase som Riesenschnauzer valp bør forstå at dette ikke er en sofahund. Disse hundene er ofte brukt som politihunder, og regnes som "skarpe hunder". De kan trenes til å bli andres verste fiende, eller din beste venn. Jeg vil gå så langt som å si at riesenschnauzer er en hund for spesielt interesserte, og har vokst opp med en selv. For å gi den et verdig liv bør du være aktiv og gi hunden mye oppmerksomhet og mentale øvelser hver dag. Da blir det en super hund.

Dine erfaringer med Riesenschnauzer

Skriv et svar til dette innlegget:

Navn (valgfritt)

Hjemmeside (valgfritt) Link til din blogg, raseklubbens hjemmeside, etc.

Overskrift på innlegget ditt

Fortell om dine erfaringer og kunnskaper om Riesenschnauzer
Dine erfaringer kan være til hjelp for for de som vurderer å anskaffe seg en slik hund. Skriv gjerne om både fordeler og ulemper, erfaringer med oppdrettere av rasen, og annet relevant om Riesenschnauzer.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Vi setter stor pris på alle fornuftige bidrag! Korte og meningsløse innlegg vil bli slettet.

Pekingeser

Pekingeser

Pekingeser info. Bilder av Pekingeser denne hunderasen.

Pointer

Pointer

Pointer hunder. Les om Pointer hunderaser.

Pomeranian

Pomeranian

Pomeranian informasjon. Vi har bilder av Pomeranian hunden.

Puddel

Puddel

Puddel informasjon. Les alt om Puddel denne hunderasen.

Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler Erfaringer om Rottweiler hunderaser.

Papillon

Papillon

Papillon informasjon. Les alt om Papillon rasehunder.

Pyreneisk mastiff

Pyreneisk mastiff

Pyreneisk mastiff informasjon. Vi har bilder av Pyreneisk mastiff hunderaser.

Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback

Rhodesian Ridgeback hunder. Les om Rhodesian Ridgeback hundene.

Russisk spaniel

Russisk spaniel

Russisk spaniel med bilder. Erfaringer med Russisk spaniel rasehund..