Oversikt over hunderaser med kommentarer fra hundefolk
Hunderase  ›  Hunderaser A-C  ›  Beagle

Beagle

Beagle, hunderase, hunderaser, hund, hunder, rase, rasehund, beagle

Beagle: Lær om rasen som heter Beagle her.

Beagle har gr.6 (Driv.og spor.) s.1 - drivende jakthunder - nr.161 i FCI.

Hunderasen brukes til jakt der luktesansen er viktig i jakten. Hunderasen ble først avlet i England. Vennlig ovenfor andre hunder. Tendens til å ule. Ofte vennlige og snille hunder mot både fremmede og familien. Vær oppmerksom på matinntaket da de lett kan legge på seg. Er en rase som ikke krever mye pelsstell. Disse hundene regnes som barnevennlige, men når barn og hund leker sammen bør de alltid være under oppsyn av en voksen. HD er et ikke ubetydelig helseproblem hos denne hunderasen, men ansvarlige oppdrettere forsøker å avle på friske hunder som ikke har slike helseplager. Vil kunne utvikle problemer med synet. Hunder av rasen beagle kan få epilepsi problemer. Det vil kunne forekomme øyeproblemer hos hunder av rasen Beagle 1 Halen er relativt lang. Korthåret. Den forventede levealder for Beagle er 12 til 15 år.

Beagle erfaringer

Dette sier leserne om Beagle:

Lett å oppdra
Gjest (02.06.2017)

Har hatt flere beagler no. Min erfaring er at de er lett å oppdra, man må være streng med dem som valp. Min beagle kan gå løs uten å stikke av og bjeffer ikke på andre hunder. De er veldig glad i å gå på tur. Ulempen er at de elsker mat, jeg kan ikke gå ifra mat på bordet for da spiser hunden det. Jeg har hatt to helt forskjellige beagler, den ene jaktet og var ikke særlig glad i kos, men den barn også veldig hissig mot fremmede. Den andre jakter ikke og er veldig glad i kos og er veldig snill med barn. Min erfaring er at en beagle er en helt super rase og som sagt bør man være streng med dem som valp.

Perfekt familiehund!
Christine (23.03.2017)

Jeg har hatt min beagle i 9år nå, og jeg håper jeg har han mye lenger! Han var veldig rampette som valp og ødela både fjernkontroller, mobiler, sko, madrasser, dører osv... men det var heldigvis bare de to første årene. Han er ekstremt kosete og vil helst kose og ligge på fanget hele døgnet. Verdens beste familiehund som er glad i absolutt alle og knyttet til mange. Liker å gå på turer, og vi har lært han flere kommandoer. Nedturen med denne rasen er at de er veldig glad i mat, så det er uaktuelt å gå fra mat fremme. I tillegg er det umulig å ha han uten bånd og forvente at han skal gå pent! Men for all del - en fantastisk rase!

Koselig og kjærlig rase
Beagle (31.10.2015)

Beagle er en koselig og kjærlig hunderase. Veldig bra for familier, og anbefales for førstegangseiere. Dette er en hunderase det er lett å bli glad i, selv om den kan være litt rampete! Har du tid og lyst til å leke med hunden, er dette et godt valg.

Vennlig og god
Cindy (15.08.2010)

Vennlig og god. Sta. Rømme, rømme og rømme. Graver seg ut av hagen/luftegården.klatrer over gjerder(JA!)er utrolig smart og kreativ på den fronten,men spiller uforstående på innkalling... når nesen er i bruk lukkes ørene er min erfaring.Drar endel i båndet.

Er allikevel relativt rolig av seg. Legger lett på seg.
min tispe på 4 hadde en periode tendenser til napping på barn utenfor egen familie, men det er gått helt over. Hun elsker å ligge på toppen av stolryggen og kroer seg som en katt. Alternativt kryper hun inn og under i teppehauger. Elsker å sove godt innpakka. Hos oss må man se etter hvor man setter seg...
Anbefaler hunden til aktive folk som bor landlig.

Dine erfaringer med Beagle

Skriv et svar til dette innlegget:

Navn (valgfritt)

Hjemmeside (valgfritt) Link til din blogg, raseklubbens hjemmeside, etc.

Overskrift på innlegget ditt

Fortell om dine erfaringer og kunnskaper om Beagle
Dine erfaringer kan være til hjelp for for de som vurderer å anskaffe seg en slik hund. Skriv gjerne om både fordeler og ulemper, erfaringer med oppdrettere av rasen, og annet relevant om Beagle.

check

Spam sjekk
← Skriv inn alle tegn på bildet.

Vi setter stor pris på alle fornuftige bidrag! Korte og meningsløse innlegg vil bli slettet.

Alaskan Malamute

Alaskan Malamute

Alaskan Malamute med foto og video. Se mer om Alaskan Malamute rasehund..

Amerikansk staffordshireterrier

Amstaff (Amerikansk staffordshireterrier)

Amerikansk staffordshireterrier Erfaringer om Amerikansk staffordshireterrier hunderaser.

Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund raseinfo. Berner sennenhund hundene.

Bichon Frise

Bichon Frise

Bichon Frise hunderaser. Les mer om Bichon Frise hunderasen.

Border Collie

Border Collie

Border Collie med foto og video. Se mer om Border Collie hunden.

Boxer

Boxer

Boxer info. Finn bilder av Boxer denne hunderasen.

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel hunderase info og bilder. Erfaringer om Cavalier King Charles Spaniel rasehund.

Chihuahua

Chihuahua

Chihuahua bilder og hunderase info. Vi har alt om Chihuahua hunderaser.

Chow Chow

Chow Chow

Chow Chow hunderase info og bilder. Erfaringer om Chow Chow hund.